Retourneren

Wij vinden een tevreden klant net zo belangrijk als een mooi product. Bent u niet geheel tevreden over uw bestelling? Had u andere verwachtingen van het product? Of is het niet de juiste kleur? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling (of een deel van de bestelling) te retourneren of om te ruilen.

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. u krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Stappenplan retourneren en ruilen:

  1. Stuur een e-mail naar diversan@kpnmail.nl
  2. U kunt ons ook een "Formulier voor herroeping" toezenden. Hieronder te downloaden.
  3. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van ons betreffende uw verzoek.
  4. Na bevestiging kunt u het product, goed verpakt, terug sturen naar: Diversan, Oudebildtdijk 1132, Westhoek.
  5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag of verschil binnen 5 dagen na ontvangst terug.

  Download hier uw formulier-voor-herroeping.pdf

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.