Retourneren

Wij vinden een tevreden klant net zo belangrijk als een mooi product. Bent u niet geheel tevreden over uw bestelling? Had u andere verwachtingen van het product? Of is het niet de juiste kleur? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling (of een deel van de bestelling) te retourneren of om te ruilen.

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. u krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

uitgezonderd zijn producten die beschadigd of niet compleet zijn, deze komen niet voor restitutie of ruiling in aanmerking.

Stappenplan retourneren en ruilen:

  1. Stuur een e-mail naar diversan@kpnplanet.nl
  2. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging vans betreffende uw verzoek.
  3. Na bevestiging kunt u het product, goed verpakt, terug sturen naar: Diversan, Oudebildtdijk 1132, 9075NN Westhoek.
  4. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag of verschil binnen 5 dagen na ontvangst terug.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.